• Ledenraadpleging; wij horen graag jouw mening!

    UPDATE 21 augustus 2020:

    Een aantal van onze leden heeft onderstaande mail ontvangen in zijn/haar spambox. Ben je lid van HCAW en heb je de mail niet ontvangen, dan verzoeken we je de spambox te controleren. 

    ----

    HCAW is een relatief grote vereniging binnen de sport. Echter, het Nederlandse honk- en softbal in totaal is een relatief kleine sport en het aantal spelers daalt geleidelijk. Met name door de jarenlange terugloop van leden, het ontbreken van structurele sponsoring en de kosten van het bedrijven van Hoofdklasse-honkbal en -softbal wegen zwaar op de financiële resultaten. Zonder verandering zal de club dit niet kunnen dragen naar de toekomst toe...

    In de Algemene Leden Vergadering (ALV) van februari 2020 is daarom besloten een ledenraadpleging te organiseren om alle leden van HCAW de kans te geven mee te denken over de richting die we als club willen inslaan. Samen weten we namelijk meer, is het idee.

    Binnenkort ontvang je via de mail van ons een vragenlijst met het verzoek dit in te vullen. We zullen daarna een groep samenstellen om de resultaten te bespreken en aanbevelingen te doen in de maand september om dan te presenteren om vervolgstappen te ondernemen.

    We hopen dat zoveel mogelijk mensen deze vragenlijst invullen, zodat we een betrouwbaar beeld krijgen van de resultaten.

    Alvast veel dank voor je medewerking!

    Bestuur HCAW - Daphne, Bas, Maarten, Gaby en Evelyn